Covid 19- Informacije za putnike

Dragi putnici,

U nedelju, 15.03.2020. proglašeno je VANREDNO STANJE u Republici Srbiji zbog pretnje od epidemije i ugrožavanja zdravlja građana od Corona virusa. Odlučeno je da se obustave sva nepotrebna kretanja građana van prebivališta, kako bi se sprečilo širenje zaraze. U tom smislu smo odgovorno pristupili pronalaženju najboljih rešenja za bezbednost i zdravlje naših putnika i zaposlenih.

Kako bi sačuvali naše resurse u ljudstvu, kao i vaše zdravlje doneli smo sledeću odluku:

  1. Magic Travel od 16. 03. 2020. godine do opoziva vanrednog stanja uvodi rad od kuće.
    Sve informacije koje su vam neophodne u ovom periodu zatražite telefonom ili putem e-mail-a.
  2. Sva turistička putovanja ugovorena do 15. 05. 2020.god., odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Suspenduje se do daljnjeg prodaja aranžmana za Uskršnje i Prvomajske praznike, kao i prolećna putovanja.
  3. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma i YUTA-om utvrđene su mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane, i to:
  • Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskid ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja. (Ukoliko je Organizator imao dokazive stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos.)
  • Stojimo vam na raspolaganju za pružanje informacija i rezervacija za letnju sezonu koja po planu počinje 20. maja 2020. godine. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom.
    Molimo vas za razumevanje i strpljenje.

4. Dežurni telefoni su:  069/3013883,  e-mail adresa magictravelnis@yahoo.com

O svim daljim aktivnostima bićete blagovremeno informisani.

Hvala na razumevanju i strpljenju. Mi ćemo kao odgovorni privrednici postupiti najbolje što možemo da zaštitimo Vaše zdravlje, sva Vaša putovanja kao i opstanak naše agencije. Nadamo se da će ova epidemija uskoro proći i da ćemo imati puno lepih uspomena. Čuvajte Vaše najmilije i vodite računa o Vama i Vašoj porodici. Želimo Vam dobro zdravlje i još puno lepih putovanja.

Vaš Magic Travel